Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים

חפיסת שוקלד צמקאו גדולה
יותר מ-5 כוסות פופ קורן
4-5 חפיסות שוקולד מריר איכותי

200 גרם שקדים אגוזים קלוי קצוץ גס
4 טיפות תמצית שקדים
כפית תמצית ווניל

לעשיה

מעבירים לקערה את הפופ מוסיפים לפופ שוקלד מומס
את האגוזים והשקדים הקלויים. תמצית שקדים. תמצית ווניל ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת שטוחה. חלק מהשוקולד
מצפים היטב את השכבה באחידות. מעבירים את התבנית למקפיא.
מוצאים וחותכים לקוביות. וזוללים

הערה החטיף נישמר רק במקרר.
לנשנש הכי טעים קר
אם חסר שוקולד לציפוי תוסיפו
כל המרבה הרי זה משובח

חטיף פופ-קורן להיט נדיר עם אגוזים ושקדים טעם ממכר _ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים