Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

2 כוסות חומוס
( מושרה לילה עם 2 אבקת אפיה)
לסנן ולשטוף הייטב.
להרתיח כ-1/2 שעה
לשטוף ולסנן עם מים קרים.
סיר שטוח –
10 שיני שום קלופות
2 פלפל צ'ילי חריף או 5 פלפל שודנייה
(מי שלא רוצה חריף שם גמבה )
חופן כוסברה קצוצה.
1) לטגן שום עם מעט שמן
להוסיף פלפל וכוסברה ( להשאיר מעט לפזר למעלה)
לערבב מעט ולהוסיף את החומוס.
2)בצלחת לערבב-
3 כפות פפרחקה חריפה או מתוקה
כף כמון ושמן ( שיכסה את הפפריקה)
לשפוך על החומוס
להוסיף כוס מים.
3) לפזר מעט כוסברה
4) לבשל כ- 1/2 שעה
תוספת טעימה לדג או לקוסקוס מרוקאי.

חומוס מבושל חריף וטעים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים