Share with:


צמחוני

אופן הכנה

לקציצות לטחינה
200גר פילה סלומון
200גר אמנון פילה
200גר טונה
5יח שום
כפית כמון
10גבעולים כוסברה
טוחנים הכל ביחד .
לרוטב דגים:
1עגבניה חתוכה דק
כוס חומוס סנפרוסט
1פלח לימון או לימון כבוש חתוך
מים 2כוסות
כוס שמן זית
צרור כוסברה
10יח שום חתוך דק
2יח פלפל אדום חריף
גמבה 1יח
תבלנים:
כפית מלח
2כפות פפריקה
כפית כורכום
הכנה:
לוקחים סיר מחממים אותו בלי שמן עושים עושים קציצות שמים בסיר ומטגנים בלי שמן יוצא כמו על האש.מטגנים משני צדדים מוצאים בצלחת .
עושים רוטב
לוקחים שום עגבניה שמים בסיר עדיין בלי שמן מטגנים קצת מוסיפים כוס שמן מטגנים קצת מוסיפים מים שמים חומוס מוסיפים תבלנים ולימון מוסיפים כוסברה ומחזרים לסיר קציצות שמים פלפל חריף וגמבה חתוכה מבשלים על אש גבוה אפשר להוסיף דגי דניס או סלומון .מבשלים בערך 30דק עד שנישאר קצת רוטב . בתאבון.

דגים וקציצות דגים לשבת_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים