Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1/4 כוס קורנפלור(כוס חד
פעמי חם)25 ג'
1/4 1 כוס חלב סויה קר או כל תחליף חלב שיש (250 m)
1/2 חצי כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
2 חלמונים L
אופן ההכנה :
*בסיר בינוני לשים קרונפלור ולהוסיף בהדרגה כוס ורבע חלב כל פעם מעט מהחלב ולערבב היטב על מנת שלא יווצרו גושים .
* מוסיפים לסיר של החלב והקרונפלור את הסוכר הוניל והחלמונים ומערבבים היטב היטב במטרפה ידנית
* מניחים את הסיר על הגז על להבה בינונית ולא לעזוב את הסיר כל הזמן לערבב במשך כמה דקות טובות בערך 3 עד 5 דקות עד שרואים שהתערובת מתחילה להסמיך ולא נהיית נוזלית !
מקררים על השיש מעט בטמפרטורת החדר ..
מכניסים למקפיא לשעה וחצי בערך
בנוסף מקציפים:
1 קצפת צימחית 250 m
1 כף סוכר
1 כף פודינג וניל
מקציפים על מהירות עוצמתית עד שנהיה קצף מעט נוקשה ולא רך..
מעבירים את הקצפת המוקצפת לקערה אחרת .
ושמים את קרם הוניל שהיה במקפיא בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף.את הקערה משאריות השמנת מתוקה)
להקציף היטב שלא יהיו גושים ולהוסיף בהדרגה קצפת מוקצפת לקרם וניל כל פעם 2 כפות בערך עד לסיום כל הקצפת .
הרכבה :
שמים את הקרם וניל בשקית זילוף ומזלפים לתוך גליליות וופל
* מקפיאים 3 שעות או יותר
* ניתן אחרי ההקפאה לצפות את הגליליות בשוקולד מריר מומס
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר מומס
במיקרוגל
3 כפות שמן קנולה
לערבב היטב ולצפות את הגליליות בשוקולד המומס.
לקישוט :
מחממים לכמה שניות
2 כפות ממרח לוטוס
ויוצרים קישוט או פסים מעל השוקולד ומקפיאים.
** מומלץ להגיש קפוא !
באהבה אסתי ❤️

גליליות במילוי קרם וניל פרווה 💥💥💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים