Share with:


בשרי

אופן הכנה

5 נתחי אסאדו
ראש שום
בצל יבש
כוס וחצי גרגירי חומוס מושרים לילה.
פלפל אחד חצוי.
כף בזיליקום
כף פפריקה מתוקה בשמן.
כפית מלח.
כף כמון.
רוטב צילי מתוק לפחות 2 כפות.
כפית ראס אל חנות.
לטגן מעט את הבשר
להוסיף 2 כוסות מים לבשל עם הבצל והשום.
להוסיף תבלינים ,לערבב.
להוסיף פלפל חצוי וגרגירי חומוס
לתת לו להתבשל שעה על הגז מכוסה.
להכ יס לתנור לעוד שעה ולכסות.
סאלוף:קילו קמח
4 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים.
כפית מלח
2 כפות שמרים
2-3 כפות שמן זית.
ללוש החטב את הבצק ביד(הבצק מעט רך וכך צריך להיות).
להתפיח חצי שעה.
ללוש עוד חצי שעה.
לקרוץ ביד רטובה כל פעם חלק מהבצק
לשטח מעט לפיתה במחבת הגריל .

מתכוןמתכון

בשר אסדו עם חומוס וחצילים וסאלוף תימני_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

61 מתכונים