Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק שמרים
כף שטוחה שמרים יבשים
1/4 כוס מים פושרים.
4 כוסות קמח
כוס שמן או 150 גרם חמאה
חצי כוס סוכר או 3/4
2 חלמונים
כוס חלב/מים/ להוסיף מים במידת הצורך הצורך.
כף ת.וניל
כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח.
ללוש לבצק .

להקפיד שהבצק יהיה רך ונעים.
להתפיח שעה.

100 גרם חמאה רכה למריחה.

לרדד עלה דק דק כמו מופלטה
למרוח חמאה רכה על העלה המרודד ומעל לפזר אבקת שוקולית וקינמון , לגלגל לרולדה,לחצות את הרולדה לאורכה ולגלגל לכרוכית (מכל רולדה יוצאים 2 יח') , להניח בתבנית שקעים משומנת, להניח לתפיחה כחצי שעה, ולאפות

בריוש כרוך_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

64 מתכונים