Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מתכון
ביצי דגים
2 גמבה
2 פלפל חריף
5 שיני שום
כוסברה

אופן ההכנה
1לטגן גמבה ופלפל חריף על הצד החיצוני של הפלפל אש נמוכה סיר מכוסה כשמתרכך להוסיף כוס מים רותחים להוסיף את התבלינים רבע פלפל שחור רבע כמון 2 כפיות פפריקה חצי כפית מלח רבע כפית כורכום כפית מרק עוף כפית אריסה ורבע כוס שמן להוסיף את התערובת לפלפל המטוגן 10 דקות אש נמוכה להוסיף את ביצי הדג להגביר את האש לבינוני עם סיר מכוסה שמתחיל להתגבש ולהיות לבן להפוך ולהמשיך לבשל בסיר מכוסה לפזר כוסברה להנמיך את הגז לעוד 10 דקות ולהרטיב את ביצי הדג עם הרוטב בכפית צריך שיצא רך יותר מדי זמן בישול זה מתקשה

ביצי דגים_מתכון של זהבה  אבילחק- מאסטר מתכונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

142 מתכונים