Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

3 חלקי עוף בתנור שנשאר לי
מפורק ומקוצץ
1 בצל קצוץ
תיבול…
כפית צילי פלפל אדום חריף גרוס
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה מעושנת

במחבת מטגנים את הבצל עד הזהבה
מוסיפים את העוף המקוצץ
מערבבים מס' דקות
מתבלים
וממשיכים כ5 דקות עד עשיה

הבצק….
2 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כפית א.אפיה
כפית שטוחה מלח
חצי כוס מים רותחים
ההכנה
שמים הכל בקערת המיקסר
חוץ מהמים
מערבבים לאיחוד
ובהדרגה מוסיפים את המים
עד שנוצר בצק אחיד
נכמס למקרר ל10 דקות

מרדדים את הבצק
קורצים עיגול שמים מהתערובת העוף סוגרים ועם מזלג
סוגרים היטב את הקצוות
אני השתמשתי בשבלונה
כך מכינים את כל הבצק
שמים בתבנית על דף אפיה
מורחים שמן זית ומעל מפזרים שומשום
200 מעלות
כ20 דקות
נ.ב
התזתי ספריי שמן זית מוכן
ומעל שומשום

בורקס עוף_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים