Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מצרכים :
500 גרם בשר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
קופסת פטריות חתוכות

חבילת בצק מלוואח
או בצק פילאס

אופן ההכנה :
מטגנים את הבצלים עד הזהבה
מוסיפים פטריות חתוכות .
מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .

באותו הסיר שטגנו בו את הבצל והפטריות מוסיפים אליו את הבשר טחון ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים במעט
מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס

לערבב היטב לקרר

לקחת בצק מלוואח ולפזר מעט קמח ולרדד או למתוח לצורה כמה שיותר מרובעת
לחתוך ל 4 חלקים שווים לשים מעט מהמילוי על כל ריבוע לקפל ולהדק היטב למשולש להצמיד את שתי הקצוות להניח במגש

*למרוח ביצה ושומשום

"לאפות בתנור בחום בינוני
בערך עשרים דקות או עד להזהבה

אסתי זוהרץ ✨

בורקס מבצק מלוואח במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

134 מתכונים