Share with:


בשרי

אופן הכנה

הבורקס-
חבילת בצק פילאס (מופשר לילה במקרר)
חצי קילו בשר טחון.
לטגן בצל גדול קצוץ,
להוסיף את הבשר להוסיף תבלינים.
מלח, פלפל שחור
מעט פפריקה, כרכום וכמון.

לערבב היטב משהו כמו 20 דקות עד שהבשר מתבשל.
לאחר שהבשר מתקרר היטב לפתוח את הבצק ולמלא.
להכניס לתנור ל20 דקות, 180 מעלות.
רווטב פטריות-
לטגן בצל, להוסיף את הפטריות
לתבל- מלח, פלפל שחור וכורכום.
מעט מים.
שמתחיל להספג לכבות את האש.

בורקס בשר עם רוטב פטריות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

157 מתכונים