Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
10 ראשי ארטישוק טריים מקולפים
(אם לא מוצאים אפשר גם להשתמש בחבילת ראשי ארטישוק מחברת ״סנפורסט״)
4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
ראש שום קצוץ דק
לימון טרי מקולף חתוך לרבעים.
3 כפות שמן
מלח לפי הטעם
פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם.
כפית קימל
3 כפות מלימון סחוט טרי.

אופן ההכנה:
שמים את כל הרכיבים בסיר ולאחר מכן ממלאים מים בסיר עד שמתכסים כל הרכיבים.
ואז שמים על אש גבוהה בערך כ10 דקות.
ואז מעבירים לאש נמוכה.
מכסים את הסיר ונותנים לו להתבשל כחצי שעה עד שרואים שהמים התאדו והארטישוק נהיה רך וסמיך.
מצננים ומגישים

סלט טוניסאי -תורשי גנארייה …סלט ארטישוק_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים