Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מומלץ עם כוס תה לפתיחת הצום
למתכון:
כוס מידה שתיה חמה ח.פ
100 גרם חמאה (מחמאה) מומסת
חצי כוס אבקת סוכר
רבע כוס שמן
גרידת לימון
שקית סוכר ווניל
2 ביצים L
חצי כוס שקד טחון דק
כף שטוחה אינסטנט פודינג ווניל
כף גדושה קורנפלור
3 כוסות קמח (לאט לאט בשלבים עד שייתגבש בצק רך ויציב) – אם חסר להוסיף בהתאם.
ללוש את כל החומרים ביחד.
ליצור נקניקים באורך וגודל שווה,
לטבול בחלמון ביצה, לטבול בסוכר, להניח על מגש מרופד בנייר אפייה, לשמור מרחק מאחד לשני.
לאפות בחום 150 מעלות 15-20 דקות.
לשמור שיישארו בהירים
לא לגעת בהם עד שייתייצבו

אצבעות פריך שקדים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים