Share with:


חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מתכון של ביתי לינוי♥️

מצרכים:

250 גרם חמאה חתוכה לרבעים
250-300 גרם קמח מלא מנופה
250 גרם קורנפלור
10 גרם אבקת אפייה
כוס אבקת סוכר
4 חלמונים (הצהוב)
כפית תמצית וניל
לקישוט ומילוי:
ריבת חלב
קוקוס טחון

הוראות הכנה
מניחים במעבד מזון: חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת סוכר ואבקת אפיה, ומעבדים עד קבלת מרקם פירורי
מוסיפים חלמונים, וניל
מעבדים עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים את הבצק לעובי של 5 ס"מ לערך
קורצים עיגולים בקוטר של 3 ס"מ ומניחים את עיגולי הבצק בתבנית חסינת חום מכוסה בנייר אפיה ל 175 מעלות ל 9-10 דקות

מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים
מורחים בנדיבות ריבת חלב
על עוגייה וסוגרים עם עוגיה נוספת
מניחים קוקוס טחון בצלחת שטוחה

אלפחורס מקמח מלא_מתכון של לינוי אזולאי ע"י המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים