Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

2 חלמונים
1 שן שום כתושה
1 כף חרדל דיז'ון חלק (אפשר גם חרדל רגיל)
1 כפית חומץ בן יין לבן
1 כף מיץ לימון (אם אין חומץ, להוסיף עוד כף מיץ לימון)
מלח, פלפל שחור גרוס
פלפל צ'ילי גרוס
3/4 כוס שמן זית עדין (אפשר גם שמן קנולה)

 

ההכנה:
1. להכניס את כל החומרים מלבד השמן למעבד מזון/בלנדר ולעבד היטב

2. מוסיפים את השמן לאט לאט עד שמסיימים את כל הכמות

3. מחזיק מעמד יומיים עד שלושה ימים במקרר

איולי שום צ'ילי_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים
יעל לויספר המתכונים של
מתכון של

יעל לוי

13 מתכונים