Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון מספר 237

קטגוריית גלילות (מלוח)
קטגוריית דגים
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מצרכים…
4 יחידות של דג סלמון ללא עור (700 גרם)
חופן כוסברה קצוצה
4 כפות שמן (60 מ"ל)
2 כפות רוטב צי'לי (30 מ"ל)
2 כפות סילאן (30 מ"ל)
כף רוטב סויה (15 מ"ל)
כפית מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה מלח
חבילת בצק עלים (מארז של קילו)
ביצה מקושקשת (למריחת הגלילות)
תערובת זרעים לפיזור מעל הגלילות (או שומשום)
אופן ההכנה…
שוטפים היטב את הדגים ומסננים אותם מנוזלים
מניחים אותם מעל נייר אפיה ואופים אותם על חום של 170 מעלות במשך 20 דקות
מצננים ומפוררים את הדגים בתוך קערה ומוסיפים להם את שאר המצרכים מערבבים ומניחים מכוסה בצד 60 דקות לספיחת הטעמים
מחלקים את בצק העלים ל4 חלקים שווים
מניחים במרכז כל חלק בצק 1/4 מהמלית
סוגרים את הבצק מעל המלית מ2 הצדדים למעין גלילה ומניחים אותה מעל נייר אפיה (שמונח על גבי משטח אפיה)
מורחים את הגלילות בביצה טרופה
ומפזרים מעל את התערובת
חותכים את הגלילות עד לחצי מגובהן
מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הגלילות כ30 דקות או עד הזהבה
מיד כשמוציאים את הגלילות מהתנור חותכים אותם לפי הסימון שחתכנו לפני האפיה
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

גלילות בצק עלים במלית דג סלמון_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים