Share with:


פרווה

אופן הכנה

שתי רולדות עם ‏מילוי שונה
‏ ‏ אחת עם שוקולד פיסטוק
והשניה עם ‏תמרים ואגוזים

לבצק!!
200 גרם מחמאה
5 כוסות קמח מנופה
1אפיה
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
ביצה אחת
1/2כוס מים
‏ארבע כפות סוכר

למלית 🌺
‏שוקולד נוטלה
‏חצי כוס פיסטוק ‏ ‏‏
תחון דק ,
קופסת תמרים
אגוזים .

‏ ‏לקישוט
הפקת סוכר

אופן ההכנה
‏ בקערת ‏המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ‏ ‏ללוש. לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול ‏למרוח שוקלד בנדיבות
‏לפזר פיסטוקים מעל‏ לסגור ‏לרולדה להניח על נייר אפיה ‏ליצור צורה ,לחרוץ חריצים קטנים ‏מעל הרולדה ‏לפני האפייה

לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
מעל ‏

בתיאבון סיגלית ימין

‏שתי רולדות עם מילויים שונים: 1-‏שוקולד פיסטוק , 2 – תמרים ואגוזים_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים