Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
שלוש וחצי כוסת קמח
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
חצי כוס מים פושרים
100 גרם מחמאה ‏
‏ ‏קורט מלח ‏
2 ביצים L

למלית ,השוקולד ‏שלא נוזל‏ …מושלם ,‏מתכון של המלית :יוכבד אלקסלאסי
חצי כוס. ‏פיסטוק טחון לפזר מעל השוקולד,
1‏ פודינג וניל‏
‏1 פודינג שוקולד
כוס קקאו
‏חצי כוס שוקולית
‏שני כפות נס קפה סוכר לפי הטעם
כוס מים רותחים
‏להתחיל ‏לערבב עם חצי כוס מים ולראות כמה נותר לבלילה חלקה וסמיכה
כמו משחה ‏לא נוזלית

סירופ
חצי כוס מים
‏שני כפות סוכר ‏או לפי הטעם
1/2 ‏לימון מלימון אחד ‏סחוט
כפית תמצית וניל

לציפוי
‏ביצה

‏‏אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים קמח שמרים סוכר לערבב להסיף ‏ביצים מים להמשיך ללוש להסיף מחמאה ‏קוביות קטנות עד שהכל ‏נטמן להמשיך ללוש ‏להוסיף מלח‏ להמשיך ללוש לבצק רך ונעים 7דקות להתפיח את ‏הבצק שעה וחצי כעבור שעה וחצי ‏נוריד את האוויר נחלק את הבצק לשני ‏חלקים שווים נרדד לעלה דק נמרך ‏שוקולד בנדיבות ‏נפזר ‏‏פיסטוק מעל לגלגל לרולדה ‏ ‏נכניס ‏למקפיא 20 דקות ‏להתייצבות ‏להוציא את הבצק ‏מהמקפיא ‏נחצה כל רולדה לחצי ‏‏וכל חצי ‏‏לשנים,נניח שני רצעות
לאורך ושני רצועת לרוחב ‏,שתי וערב ניצור צורה, ‏נניח בתבנית עם נייר אפיה לעוד חצי שעה התפחה , ‏‏להבריש ‏ביצה מעל לחכות, ‏בינתיים ‏‏נכין ‏את ‏הסרופ׳
לאפות ‏בתנור שחומם ‏מראש לחום180 מעלות 45 ‏דקות עד הזהבה ‏כשהרולדות מוכנות להבריש בסירופ חם

‏בתיאבון ‏סיגלית ימין

מתכוןמתכון

‏שמרים שוקולד ‏פיסטוק ‏בבקה ‏מושלמת_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים