Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
2 כרוביות טריות(1.600 קילו)
מגש פרגיות
1/2 כוס שמן
5 כפות אריסה מתוקה (של ביטון יוחאי)
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה כורכום
2 כפיות מחוקות מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
2 כוסות מים
קופסת שימורים של אפונה(550 גרם)

אופן ההכנה…
שוטפים היטב את הכרוביות ומפרידים את הפרחים מהקלחים חותכים את הקלחים לפרוסות ומניחים את הכרוביות בסיר
שוטפים היטב את הפרגיות ומניחים אותם מעל הכרוביות
מפזרים מעל את התיבול
שופכים מעל את השמן והמים ומביאים לרתיחה
כעבור מספר דקות מתחילים לקחת מהרוטב שבתחתית הסיר ולצקת אותו מעל התבשיל(עושים את הפעולה הזאת עד לגמר הבישול)
כעבור כ30 דקות מוסיפים לסיר את האפונה (ללא נוזלים) לאחר ששטפנו אותה
ממשיכים לבשל ולצקת מעל את הנוזלים של התבשיל עד שרוב הנוזלים הצטמצמו

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל פרגיות כרובית ואפונה עם אריסה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים