Share with:


בשרי

אופן הכנה

קטגוריית תבשילי קדרה
קטגוריית עופות
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מצרכים…
6 תפוחי אדמה בינוניים
מגש ירכיים (6 חתיכות גדולות)
2 כוסות תירוש אדום לקידוש (480 מ"ל)
1/2 כוס שמן (105 גרם)
4 כפות סילאן (80 גרם)
2 כפיות מחוקות מלח
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כפית מחוקה כורכום
כף מחוקה פפריקה מתוקה
קופסת שימורים של גרגירי חומוס ( משקל 550 גרם)
אופן ההכנה…
מקלפים את תפוחי האדמה ושוטפים אותם
חותכים אותם לרבעים ומניחים בסיר
מורידים לעופות את העור ושוטפים היטב
מניחים את העופות מעל תפוחי האדמה
מפזרים מעל את התיבול
(מלבד החומוס) ומביאים לרתיחה
מבשלים את התבשיל כשהוא מכוסה על להבה בינונית ומידי פעם לוקחים רוטב מתחתית הסיר ומפזרים מעל התבשיל
מבשלים עד שרוב הנוזלים הצטמצמו והתבשיל מקבל גוון שחום
מוסיפים את גרגירי החומוס המסוננים ומבשלים עוד מספר דקות
מפזרים מעל כל מנה מעט פטרוזליה קצוצה ומתענגים
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל עופות – תפוחי אדמה וחומוס עם תירוש וסילאן_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים