Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית… מידות אוניברסליות

מצרכים…
4 בטטות גדולות
4 יחידות שוקיים
4 יחידות ירכיים
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים
כך מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה כורכום
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כף מחוקה מלח
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צימוקים שחורים

אופן ההכנה…
מקלפים את הבטטות וחותכים אותם לרבעים ומניחים בסיר
מניחים מעל את העופות(מורידים את העור לירכיים)
מוסיפים לסיר את התבלינים (מלבד הפטרוזליה והצימוקים )
ויוצקים מעל את המים
מביאים את הסיר לרתיחה ואחר כך ממשיכים לבשל על להבה בינונית
מידי פעם לוקחים עם כף מהרוטב שנמצא בתחתית הסיר ויוצקים מעל התבשיל
כשרוב הנוזלים הצטמצמו מפזרים מעל את הפטרוזיליה והצימוקים ונותנים עוד כמה דקות של בישול

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל עוף בטטה וצימוקים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים