Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון מרוקאי

‏חצי קילו בשר טחון
חצי ,צרור פטרוזיליה
חצי צרור‏ כוסברה ‏
שקית אפונה קפואה
שני בצלים גדולים
תפוחי אדמה גדול
1 גמבה ‏אדומה‏
כף שמן ‏

תבלינים
כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית מלח

הכנה
לקצוץ את הבצל את ‏את הפטרוזיליה, את הכוסברה ,להוסיף לבשר בפומפייה גסה לגרד תפוח-אדמה ‏אחד להוסיף לבשר ׳להוסיף כפית שמן תבלינים לערבב טוב לשים במקרר
‏בסיר גדול לשים שמן, לחמם טיפה לקצוץ בצל להוסיף ‏לטגן ‏לחתוך את הגמבה ‏להוסיף לבצל להוסיף את ‏ ‏האפונה ‏תבלינים פלפל שחור כמון פפריקה מלח אבקת עוף כורכום להוסיף כוס מים להביא לרתיחה ,להוציא את הקציצות ‏מהמקרר ליצור קציצות להנמיך את האש להוסיף אחת אחת

לבשל 45 דקות עד ‏שהמים מתאדים

קציצות בשר תפוחי אדמה ‏עם אפונה גמבה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים