Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית קציצות
קטגוריית פשטידות מטוגנות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
24 יחידות – תלוי בגודל שמכינים
מצרכים …
500 גרם בטטה סגולה ללא קליפה
500 גרם בטטה רגילה ללא קליפה
4 ביצים גודל לארג'
2 כוסות פירורי לחם (80 גרם)
1/2 כוס קמח (70 גרם)
כף שומשום לבן
כף שומשום שחור
כך שטוחה מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן (60 מ"ל)
אופן ההכנה…
במעבד מזון גוררים את הבטטות במגרדת הדקה ומעבירים אותם לקערה עם שאר המצרכים ומערבבים היטב
מחממים מחבת שקעים ושמים כפית שמן בכל שקע
מניחים מידה של 1/4 כוס של המסה בכל שקע ומשטחים אותה עם מזלג לגודל של השקע
מטגנים את הקציצות עד להזהבה מ2 הצדדים
מטגנים על חום נמוך לאט ובסבלנות
מוסיפים בכל סבב כפית שמן לכל שקע
אם אין לכם תבניות שקעים – מניחים במחבת גדולה ומשומנת כמות שווה מהעיסה בכמה מקומות ומשטחים עם מזלג או ממלאים במחבת קטנה כמות שתספיק לפשטידה קטנה ומטגנים לפי ההוראות
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

קציצות בטטה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים