חומרים:⚘roz
250 שמנת להקצפה
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן
1 גבינה לבנה
חצי כוס חלב
חצי כוס אוכמניות
10 תותים
לתחתית:
מפוררים ביסקוויטים מערבבים עם 2 כפות מחית אוכמניות
אופן ההכנה:⚘roz
להקציף שמנת להקצפה סוכר חלב ואינסטנט פודניג לקרם , להוסיף את הגבינה להקציף מעט ולהכניס לשקית זילוף
את הגבינה אני מסננת.
בכוס מסדרים 2 כפות פירורים ביסקווטים שמעורבבים עם מחית האוכמניות מעל לסדר את הביסקוויטים בצדדים . לזלף במרכז הכוס את הקרם להכניס פתיבר לתוך הקרם בין השכבות קרם להכניס תותים ואוכמניות להכניס למקרר להתייצבות⚘roz