Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
2 כפות (גדושות) סוכר
1/2 כוס שמן
2 1/2 כוסות מים חמימים

**
מעט קמח לפיזור
מסביב ומעל הפרינה
**

ההכנה:

להכניס לקערת המיקסר את הקמח והשמרים, לערבל ולהוסיף את הסוכר; מלח, שמן ומים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד..
לכסות את הבצק ולהניח להתפחה עד הכפלת הבצק.
לאחר התפחה להוציא אוויר מהבצק ולחלק אותו ל 6 חלקים.
מכל חלק לעצב פרינה עגולה או מאורכת ולהניח על קמח סביב ומעל כל פרינה
ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לעוד
כ- 15 דקות התפחה ..
ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות צלזיוס
לאפות כ 10 דקות..
ולהוריד את חום התנור ל 180 מעלות צלזיוס ולאפות
עוד 20 דקות.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C