Share with:


בשרי

אופן הכנה

מנה חגיגית לחג

מצרכים :
8 נתחי פרגיות שטוחות
2 בצלים לרצועות

למילוי:
250 גרם בשר טחון
1/2 כוס אורז מבושל
חופן פטרוזיליה
מעט מלח.פלפל שחור.ראס אל חנות .כורכום.
כפית שמן
מערבבים את כל מרכיבי המילוי

למריחה :
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית טריאקי או דבש
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
או גריל עוף

אופן הכנה :
בסיר עם תחתית עבה המיועד לתנור מזהיבים היטב את רצועות הבצל עם השמן .
מניחים כף מילוי בקצה כל פרגית מגלגלים לרול
מניחים בסיר מעל הבצל הזהוב.
מערבבים את הרוטב צ'ילי טריאקי .פלפל שחור.מלח.כורכום.תבלין גריל עוף .
מורחים את הפרגיות ברוטב
עוטפים בנייר אפיה ומעליו נייר כסף
מחוררים מעט ליציאת אדים
מכניסים לתנור 200 מעלות
ל 40 דקות
מסירים את הנייר
מורידים 170 מעלות
צולים עוד 40 דקות ללא כיסוי עד להזהבה (משקים את הפרגיות ברוטב מידי פעם )

בתאבון ❤️ E.Z

פרגיות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

336 מתכונים