הפעם הרתחתי 2 כוסות חלב
70 גרם חמאה.
2 כפיות סוכר.
4 כוסות קמח
4 ביצים
למילוי:שמנת מתוקה
חצי חבילה אינסטנט פודינג
כף סוכר.
הרתחתי את החלב הוספתי סוכר וחמאה
אחר כך את הקמח ובחשתי עד עיסה נפרדת מהסיר.
בחשתי במיקסר את העיסה והוספתי את הביצים בהדרגה
הכנסתי לשקית זילוף
ריפדתי תבנית תנור בנייר אפיה ויצרתי שושנים
אפיתי בחום 170 עד הזהבה
הקצפתי את השמנת עם האינסטנט והסוכר לקצב יציב.
כשהפחזניות התקרר זילפתי פנימה את הקצפת
ופיזרתי אבקת סוכר