Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק משומנת ומסוכרת קוטר 24 סנטימטר

מצרכים…
4 ביצים גודל לארג'
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
סוכר וניל
2/3 כוס אינסטנט וניל (80 גרם)
½1 כוסות קמח (210 גרם)
כוס קוקוס (90 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)
קורט מלח
כוס שמן (240 מ"ל)
כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות

אופן ההכנה…
בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
(מפזרים סוכר בתבנית המשומנת במחמאה – העוגה יוצאת מקורמלת מעט) ויוצקים לתוכה את המסה
אופים כ50 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם)
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת תפוזים מקורמלת_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים