Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריות מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
מדליקים תנור על חום של 160 מעלות

מצרכים …
חבילת תמרים בוואקום (400 גרם)
כוס קרם קוקוס (240 מ"ל)
כוס שמן (240 מ"ל)
3 ביצים גודל לארג'
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
כוס אגוזי פקאן קצוצים (110 גרם)

אופן ההכנה…
שמים בסיר את התמרים עם קרם הקוקוס ועל להבה נמוכה מועכים את התמרים ולאט לאט מאחדים ביניהם
(להוציא את הפסולת של התמרים תוך כדי תהליך)
כשהמסה אחידה מוסיפים לה את השמן ומערבבים היטב
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
מוסיפים לקערת המיקסר בהדרגה את מסת התמרים ומערבבים
(המסה סמיכה)
יוצקים את המסה לתבנית (או ל2 תבניות מאורכות חד פעמיות עם נייר אפיה) ומפלסים אותה
אופים כ50 דקות או עד להזהבה (לבדוק עם קיסם)
הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת תמרים ופקאן בחושה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים