Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 בצים וכוס ורבע סוכר להקציף במהירות גבוהה עד שמקבלים מסה תפוחה ובהירה
להוריד מהירות

להוסיף כוס שמן
חצי כוס קקאו
כף שוקולית
א.אפיה אחת
כפית שטוחה סודה לשתיה
2.5 כוס קמח
להוסיף קמח בעדינות
לכבות את המיקסר
ולהוסיף כוס מים רותחים
לערבב עם פלטה .
ולהכניס לאפיה ב170 מעלות
אני אפיתי בתבנית חד פעמי מרובע

לקרם
3 כפות קקאו 6 כפות סוכר
חצי כוס מים לבשל ביחד בחום המוך
לכבות להוסיף 50 גרם מרגרינה או חמאה
ו100 גר שוקולד מריר או שוקולד חלב
לערבב עד שהכל נמס ומקבלים קרם חלק
מוזגים מעל העוגה החמה
ומפזרים מעט סוכריות או קוקוס
הצטרפו לקבוצה שלי : אופים עם מרגלית

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים