Share with:


חלבי

אופן הכנה

לרכיבים:
250 גרם פתי בר
חבילת אינסטנט ווניל.
חבילת אינסטנט ריבת חלב.
1.1/2 כוסות חלב שקדים.
1 מיכל שמנת צימחית.
1/2 כוס חלב מעורבב עם 1/2 כפית נס קפה.
1/2 כוס חלב שקדים.
100 גרם שוקולד מריר.

להכנה:
מקציפים את 2 האינסטנט עם החלב והשמנת הצימחית. לקרם אחיד. טובלים ביסקוויטים בתערובת הנס קפה והחלב.
מרפדים בהם את תחתית האפיה בינונית.
מורחים הקצפת על שכבת הבסקוויטים. ושוב מכסים בביסקוויטים יוצרים כך שלש שכבות.
ממיסים שוקולד בחלב. ומורחים על העוגה.

מעבירים למקרר מספר שעות.

מוציאים ומקשטים.

***** הערה אפשר גם ציפוי אחר
שמנת צימחית 1 עם שוקולד מריר
ממיסים על הגז וליצוק על העוגה כשהיא קרה

עוגת ריבת חלב  קרה יאמי
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים