*לשכבת השוקולד*
2 כוסות קמח
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית.
חצי שקית אבקת אפייה
חצי שקית אינסטנט פודינג
לערבב הכל בקערה אחת.
4 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
רבע כוס חלב
*הכנה*
להקציף ביצים,סוכר לקצף תפוח,להוסיף שמן,חומרים יבשים וחלב עד לבלילה אחידה.
להעביר לתבנית 26.
*בלילת הגבינה*
2 ביצים
1 מכל גבינה לבנה 5%
1 מכל שמנת חמוצה 200 גר
3/4 כוס סוכר
חצי שקית אבקת אפייה
חצי שקית אינסטנט פודינג
רבע כוס חלב
לערבב הכל לבלילה אחידה,ולשפוך באמצעות כף מעל בלילת השוקולד.
לשיש באמצעות הלקקן.
אפייה בטורבו 160 מעלות.
יש לנעוץ קיסם בצד השוקולד(לא ליבש)
*קישוט*
אבקת סוכר
או…
גאנש שוקולד
באהבה ענקית
אורנה ועלני
