Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
רינג מלבני גודל 9.5/30 סנטימטר

מצרכים…
500 גרם ביסקויטים בטעם פירות טרופיים – או ביסקויטים בטעם שוקולד
כוס קרם קוקוס (240 גרם)
½ כוס טחינה גולמית (120 גרם)
1/4 כוס שומשום קלוי (33 גרם)
150 גרם חלווה עם פיסטוק מפוררת (של אחווה)
אופן ההכנה…
שוברים את הביסקויטים לחתיכות קטנות בתוך קערה
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב
מניחים את הרינג מעל משטח אפיה עם ניילון ודוחסים פנימה את המסה ומהדקים אותה היטב
מקפיאים את המשטח עם הרינג כשעתיים
מחלצים בעדינות את העוגה מהרינג ומצפים אותה מכל הצדדים עם קוקוס מקורמל
מעבירים את העוגה למשטח הגשה וחותכים לפרוסות
בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת ביסקויטים וחלווה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים