Share with:


פרווה

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס אבקת סוכר
1 סוכר וניל
3 טיפות תמצית שקדים
400 גרם שקדים ללא קליפה טחונים דק
צלחת עם אבקת סוכר

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקבלת קצף לא קשה .

להוסיף את אבקת הסוכר ולהקציף עוד קצת להוסיף את השקדים ,תמצית שקדים ולקפל לקצף זה מעט דביק וזה בסדר להכניס למקרר חצי שעה .

לקחת מעט ולגלגל באבקת סוכר להניח בתבנית על נייר אפיה

לאפות 180 מעלות 15 דקות

עוגיות שקדים_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים