Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
420 ג` קמח תופח (3 כוסות)
3 חלמונים
200 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות – מחמאה (לפרווה)
גביע שמנת חמוצה – חצי כוס מיץ תפוזים (לפרווה)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
חצי כפית מחית וניל

אופציות למילוי
3 חלבונים
100 ג` סוכר (חצי כוס)
מעט מחית ווניל
להקציף ולמרוח על הבצק
————-
2. נוטלה
3. נוטלה + שערות חלבה
4. נוטלה + שוקולד צ`יפס

אופן ההכנה:
לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעתיים מרודד בין 2 ניירות אפייה במקרר

הכנת המילוי:
להקציף חלבונים מחית ווניל וסוכר לקצב יציב , למרוח על הבצק לגלגל ולפרוס בעובי 2 ס"מ
כנ"ל בשאר האופציות של המילוי
אפייה על 150 עד שהבצק מזהיב

עוגיות שושנים
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים