Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
2 כוסות קמח כוסמין מלא
כוס קמח רגיל
כפית וחצי מלח גס
1 כף גדושה טחינה גולמית
חצי כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים
3 כפות שומשום (לא חובה)

אופן ההכנה:
שמים את כל המצרכים בקערה.
בהתחלה מערבבים עם כף (זהירות, חם!) ואחר כך לשים ביד עד לקבלת גוש בצק אחיד. אם הוא שמנוני מדי, מוסיפים טיפה קמח. אם הוא יבש מדי, מוסיפים קצת מים – עד שמגיעים למרקם של בצק נעים ונוח.
מחממים תנור ל-180 מעלות, לוקחים קצת בצק, מגלגלים למקלות דקיקות או לעיגולים.
ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בערך 20-25 דקות, באמצע התנור.
ואחרי זה, אני מעלה אותן לשלב גבוה יותר ואופה עוד רבע שעה. אני אוהבת אותן קשות ופריכות.
לשמור בקופסה אטומה.

מתכוןמתכון

עוגיות מלוחות -עבאדי סטייל (טבעוניות) ..זהירות ממכרות 😀_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים