170 גר’ חמאה רכה,
1 כוס אבקת סוכר,
2 וחצי כוסות קמח רגיל,
1 ביצה
1 חלמון,
1/2 כפית אבקת אפיה,
כפית תמצית וניל,
קליפה מגורדת מחצי תפוז או לימון
אופציה
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים/שקדים/אגוזי מלך
ההכנה:
מערבלים במיקסר חמאה ואבקת סוכר,
ומוסיפים את יתרת החומרים,
מגבשים לבצק
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה, ומניחים שעה במקרר לקירור
קורצים עיגולים
מפזרים מעל העוגיות סוכר
ואופים עד להזהבה,
170 מעלות,12 דק’