Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגיות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
56 יחידות – תלוי בגודל שמכינים
בהעדר תבניות ניתן להכין כל צורה שאוהבים – להניח מעל נייר אפיה ולאפות כרגיל

מצרכים לבצק פריך לבסיס…
1/2 כוס אבקת סוכר (70 גרם)
200 גרם קוביות חמאה קרה (או מחמאה לפרווה)
½2 כוסות קמח (350 גרם)
1/4 כוס דבש (72 גרם)

אופן ההכנה…
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל המצרכים מלבד הדבש למראה פירורי
מוסיפים את הדבש ומעבדים עד לאיחוד
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
ממלאים את השקעים של תבניות הסיליקון בבצק ומפלסים אותו
אופים את העוגיות כ15 דקות או עד הזהבה
מצננים את העוגיות לפני חילוץ
מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר ומתענגים

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגיות דבש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים