Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 חבילת אצות ים לסושי
2 כוסות אורז עגול מבושל
2 כפות חומץ אורז
2 כפות סוכר
2גזרים מבושלים וחתוכים לרצועות
1 אבוקדו גם לרצועות
חבילת עלי עירית
1 חבילת גבינת עזים של פרומז'

לטיגון:
קמח,ביצה, פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום
אופן ההכנה

1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור ?מוחלט

2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז
לאחר מכן את הגזר, גבינה, אבוקדו, עירית ובסוף סוגרים עם אורז
ומגלגלים

3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום

4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג
וחותכים אותם לפרוסות וטובלים ברוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים
בתאבון

סושי במילוי גבינת עזים של פרומז
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים