Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1 כוס,סוכר
1 כוס קמח תופח.
1/2כוס סולת
1 כפית תמצית רום
1 גביע שמנת חמוצה(200 מ'ל).
100 גרם חמאה רכה מאוד.

לסירופ:
כוס מים
3/4כוס סוכר
1 כף תמצית רום.
מרכיבים לקרם הציפוי:
1 גביע גבינת מסקרפונה 250 מ"ל.
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל.
2 כפות אבקת סוכר.
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל

דובדבנים.
ההכנה:מקציפים יחד את כל מרכיבי הסברינה חוץ מהסולת והקמח.
ואז מוסיפים את הקמח והסולת ומערבביםיוצקים לתבניות שקעים מסיליקון משומנת עד לגובה 3/4 מגובה השקעים
אופים בחום 180 תנור שחומם מראש במשך חצי שעה.
מבשלים את הסירופ
מחלצים במהירות את הסברינות מהר וטובלים בסירופ שהכנו מסדרם במגש.
מכינים את הקצפת מזלפים ומניחים דובדבן.

סברינות אישיות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

275 מתכונים