4 ביצים
1 כוס,סוכר
1 כוס קמח תופח.
1/2כוס סולת
1 כפית תמצית רום
1 גביע שמנת חמוצה(200 מ'ל).
100 גרם חמאה רכה מאוד.
לסירופ:
כוס מים
3/4כוס סוכר
1 כף תמצית רום.
מרכיבים לקרם הציפוי:
1 גביע גבינת מסקרפונה 250 מ"ל.
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל.
2 כפות אבקת סוכר.
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 250 מ"ל
דובדבנים.
ההכנה:מקציפים יחד את כל מרכיבי הסברינה חוץ מהסולת והקמח.
ואז מוסיפים את הקמח והסולת ומערבביםיוצקים לתבניות שקעים מסיליקון משומנת עד לגובה 3/4 מגובה השקעים
אופים בחום 180 תנור שחומם מראש במשך חצי שעה.
מבשלים את הסירופ
מחלצים במהירות את הסברינות מהר וטובלים בסירופ שהכנו מסדרם במגש.
מכינים את הקצפת מזלפים ומניחים דובדבן.