להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518
3 כוסות שקדים טחונים.
אפשר גם קמח שקדים
1 כוס אבקת סוכר
חצי כפית תמצית שקדים
1 כפות מיץ לימון
מוסיפים מעט מים לגיבוש הבצק
מלית:
150 גרם פיסטוק מקולף קלוי מעט.
150 גרם שוקולד מריר מומס
כוס קמח שקדים
אופן הכנה מלית:
במעבד מזון טוחנים את הפיסטוק
מעבירים לקערה מוסיפים את השוקולד מערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח שקדים עד קבלת עיסה יציבה.
יוצרים נקניק עוטפים בניילון מעבירים למקרר
אופן הכנה:
במעבד מזון שמים שקדים וסוכר ל2 דקות.
מוציאים לקערה מוסיפים את התמצית והלימון ומעבדים ביד עד לקבלת בצק רך ונעים. עם לא מתגבש לכם תוסיפו עוד מעט מים
מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ מניכים את הגליל של השוקולד מגלגיל לנקניק אחד.
יוצרים צורה לפי דמיונכם. או עוטפים עם דף סוכר שעומד בלחות.. תשאלו בחנות אפייה.. אני רכשתי בממלכת האופים בנשר.
בהצלחה 🌹🌹🌹