חבל שאי אפשר עכשיו לראות את פנים המקלובה.
מכיל 3 כוסות אורז.
כף כמון
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
מלח ים או כל מלח כפית
כפית כורכום
שקית גזר גמדי.
תבנית שוקיים
חצי שקית שעועית ירוקה
חבילת פלפלים קטנים (גמבה)
עיגולי בצל.
להרתיח סיר מים עם מלח
להוסיף את האורז לבשל 10 דקות.
לסנן את האורז ולהשאיר בצד
לתבל שוקיים עם התבלינים הרשומים.ושמן זית
להכניס לתנור ל200 מעלות עד שמשחים מעט.
לטגן גזר גמדי
שעועית ירוקה
גמבה קטנים עד להתרככות
ולתבל במלח כמון פפריקה, כורכום פלפל שחור.
עכשיו שלב ההרכבה
בתחתית סיר להניח את פרוסות הבצלים כשהסיר חם ומשומן מעט חלק מהאורז לסדר מעל הבצלים
מעל את השוקיים לסדר ולשפוך את ציר השוקיים ( הרוטב) של השוקיים המתובל.
לערבב את הגזר השעועית והגמבות עם חלק האורז השני שנשאר ולסדר מעל.
לסגור במכסה הסיר ולבשל על אש גדולה 10 דקות
כשמתקרר להפוך.