250 גרם שמנת מתוקה | |
125 גרם חלב מרוכז | |
1 כפית תמצית וניל | |
50 גרם פקאן בסוכר טחון גס | |
לציפוי: | |
200 גרם שקדים מקורמלים טחון גס עד ביוני | |
200 גרם שוקולד מריר איכותי או שוקולד חלב | |
20 גרם שמן | |
לזילוף: | |
50 גרם שוקולד לבן |
2שמים בצלחת שטוחה את השקדים מקורמלים
3) מוציאים את הגלידות מהמקפיא מצפים אותם בשקדים ושוב חזרה למקפיא לעוד חצי שעה
4)ממיסים את השוקולד
בבן מארי ומוסיפים את השמן ומערבבים
5) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את גלידות
6)מוציאים את הגלידות טובלים אותם השוקולד ומניחים אותם על
נייר אפייה וחזרה למקפיא שעה
7) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים ומכניסים שקית זילוף
מוציאים את הגלידות מזלפים שוקולד לבן ושוב למקפיא ל10 דקות ואפשר להגיש..