Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים בכוס 250 מיל :
ל 10 מאפינס
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1 כף גדושה קקאו
1 כף קוקוס (לא חובה)
1 כפית גדושה אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/4 כוס ריצ'/שמנת מתוקה
2 ביצים מידה L

אופן ההכנה :
אל תוך קערה מערבבים בכף היטב היטב את כל המרכיבים
עד לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים מהבלילה 3/4 גובה לתוך כוסיות מפנאס קרטון
מפזרים מעט פיצפוצי שוקולד
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות
כ 20-25 דקות
או עד שקיסם יוצא יבש!
לא לאפות יותר מידיי כדי לא לייבש את המפנאס !

לציפוי שוקולד :
125 מיל ריצ'/שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
ממיסים במיקרוגל
מורחים מעט שוקולד על כל מפנאס אפוי
בהצלחה אסתי❤️

מאפינס שוקולד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

306 מתכונים