Share with:


פרווה

אופן הכנה

מאפינס שוקולד מהיר/חגית פרגון
2 כוסות קמח
כפית. אבקת אפיה
כפית נס קפה
2 כפות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר רצוי חום כהה דביק
חצי כוס שמן
כוס מים פושרים(חצי קר חצי רותח)
2 ביצים m

חצי כוס שוקולד ציפס לקישוט מלמעלה
בקערה נשים מים וסוכר כפית נס קפה חצי כוס שמן וקקאו מנופה נערבב היטב נוסיף תמצית וניל וביצים אחת אחת לטרוף היטב לתערובת אחידה…נוסיף קמח מנופה לסירוגין ולערבב לתערובת אחידה נוסיף אפיה ונערבב עד למרקם קרם(אם נוזלי מידי להוסיף עוד טיפה קמח)
תבנית שקעים מרופדת בעטרות נייר מס 3.. לשפוך בלילה כמעט עד הסוף להשאיר מעט שוליים לפזר שוקולד ציפס חום תנור 160 עד שקיסם יוצא יבש באמצע …
להגיש עם גלידת

מאפינס שוקולד
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים