Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים למאפינס גבינה…
4 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
1/2 כוס שמן (100 גרם)
500 גרם גבינה לבנה
גרידת תפוז מתפוז שלם
2 כוסות קמח (280 גרם)
5 גרם אבקת אפיה
4 כפות מחוקות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס שקדים גרוסים
1/2 כוס פקאן גרוס דק
1/2 כוס פיסטוק גרוס דק
מחממים תנור ל160 מעלות

אופן הכנת המאפינס…
שמים בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכרים ועם וו הקצפה מקציפים אותם לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה לפי סדר כתיבתם עד לאיחוד
יוצקים את הבלילה לתבניות משומנות אופים את המאפינס בין 25 ל35 דקות או עד הזהבה
מצננים ומקפיאים את המאפינס לפני חילוץ

מצרכים לעוגיות פיסטוק שקדים…
100 גרם חמאה רכה
40 גרם מחית פיסטוק
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם אבקת סוכר
2 כפות מחוקות קורנפלור
צבע מאכל ירוק זית (אופציונלי)
2 ביצים גודל לארג'
מחממים תנור לחום של 160 מעלות
אופן ההכנה לעוגיות הפיסטוק שקדים…
שמים במעבד מזון את כל המצרכים מלבד הביצים ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את הביצים ומאחדים מסה
יוצקים את המסה לתבניות הסיליקון המשומנות ואופים בין 15 ל20 דקות או עד הזהבה
מצננים ומקפיאים לפני חילוץ

מצרכים לגנאש שוקולד לבן
100 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן

אופן הכנת הגנאש…
מניחים את המצרכים בקערה בבן מרי וממיסים אותם עד לאיחוד
יוצקים לתוך כל מאפינס 2 כפות מהגנאש
ומניחים עליו את עוגית הפיסטוק שקדים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

מאפינס גבינה במלית פיסטוק ושקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים