Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה ….אפשרות להכפלה להפרשת חלה
2 כפות שמרים יבשים
לערבב חצי כוס שמן 3 כפות סוכר
להוסיף מים קרים מהברז כמה שהקמח סופח זה בערך 2.5 עד 3 כוסות מידה..
כשמתגבש לבצק להוסיף כף מלח..ללוש 10 דקות לבצק רך ומבריק..
להוציא למשטח עבודה ללוש עוד קצת ביד..
לשמן את התבנית לכדרר לכדור יפה לשמן לשים בקערה לכסות עם שקית נילון ליקשור… התפחה עד הכפלת הנפח זה בערך שעה..

להוריד אויר ללחלק ל3 עיגולים לרדד כול עיגול לגלגל לנקניק להניח על תבנית לחרוץ בסכין למרוח ביצה טרופה עם כף סוכר לפזר שומשום

להתפיח עוד 40 דק להכניס לתנור 180 מעלות ל25 דק עד הזהבה..

לחם בית אורגינל
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים