50 גר' חמאה מומסת
כף גדושה אבקת סוכר
כמה טיפות ונילין (תמצית וניל איכותית)
כוס חלב פושר (30 שניות במיקרוגל)
כוס קמח
כפית אבקת אפייה.
2 ביצים
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מניחים קמח ואבקת אפייה, מערבבים ויוצרים באמצע גומה
- טורפים יחד את החלב, חמאה, ביצים וונילין ושופכים אל תוך הקערה עם הקמח בגומה שיצרנו.
- מערבבים היטב שלא יהיו גושים ואם נהיה מעט רצוי להיעזר במיקסר (בדר"כ אין צורך).
- מעבירים לתבנית סיליקון ואופים 15 דק' או עד שמשחים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או בתבניות/טוסטר שמיועדים לכך לפי הוראות היצרן