Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית דגים
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מצרכים…
6 יחידות גדולות של דג טונה אדומה ללא עור
400 גרם אפונה
3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
כפית מחוקה כורכום
כפית מחוקה פפריקה מרוקאית
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כף מחוקה שום כתוש
חופן כוזברה קצוצה
מספר פרוסות של לימון כבוש
אופן ההכנה…
משרים כ60 דקות את הטונה עם מים לימון ומלח ושוטפים אותה היטב בתוך מסננת ומגירים את כל הנוזלים
מניחים במחבת רחבה את האפונה לאחר ששטפנו אותה ומעליה מניחים את הטונה והתבלינים (מלבד הלימון הכבוש והכוזברה)
מבשלים את הדגים עד לצמצום רוב הנוזלים (מידי פעם לוקחים עם כף רוטב מתחתית המחבת ויוצקים אותו מעל הדגים)
מניחים מעל הדגים את הלימון והכוזברה וממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד לצמצום כל הנוזלים (מידי פעם יוצקים מהרוטב מעל הדגים)
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

דג טונה עם אפונה ולימון כבוש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים