גביע בצק פילו במילוי שקדים אפוי מעוטר במישמיש של הלייףףףףףףףף 🔥🔥
שיהיה ערב שקט ורגוע אמן ואמן 🙏🙏🙏
מתכון של אריה רוזנשטוק:
3 ביצים מופרדות
300 גרם קמח שקדים
כוס סוכר
גרדת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
קורט מלח
100 גרם חמאה מומסת לפרווה מחמאה או נטורינה.
מישמש לקישוט
אופן הכנה:
מקציפים חלבון עם סוכר עד קבלת קצף יציב.
מוסיפים חלמון תמצית וניל וגרדת לימון מערבלים מעט.
מקלפים פנימה את הקמח שקדים
עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים לשק זילוף.
מחממים תנור 190 מעלות טורבו.
משמנים עם החמאה שולחן עבודה. שנים דף אחד של פילו. מורחים עליו חמאה ככה עושים 4 פעמים.
חותכים ריבועים 12/12 ס"מ.
מניחים על תבנית מאפניס. דואגים לדחוף את העלים לתוך השקיים של התבנית.
מזלפים עד 3/4 הגובה. מעטרים עם מישמש או שקדים פרוסים.
מכניסים לאפייה ל190 מעלות טורבו 20 דקות עד השחמה של הבצק. בהצלחה ❤️❤️🌹🌹