Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצק עלים של שמרית (הבצק שלא צריך הפשרה)

מילוי
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
פיסטוקים קצוצים גס
מטגנת בצל עד הזהבה מוסיפה בשר טחון ממשיכה לטגן עד שהבשר משנה צבע מוסיפה פטרוזיליה קצוצה ותבלינים
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור וכמון ואז מוסיפה את הפיסטוקים ומטגנת עוד קצת.
שמה להצטנן

פותחת את הבצק באמצע שמה מהמילוי ומקפלת מורחת ביצה מהולה בטיפה מים ומפזרת שומשום (אני שמתי שומשום לבן ושחור)
מכניסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה. (עד שמקבל צבע זהוב יפה)

בורקס בשר ופיסטוקים טעים במיוחד 😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים